Η δημιουργική βιομηχανία περιμένει τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή.

1 CreativeBusinessCup1Το μεγάλο ενδιαφέρον των υποψηφίων συμμετοχών αλλά και το γενικότερο περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, οδήγησε του διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της δημιουργικής βιομηχανίας “Creative Business Cup”, να αποφασίσουν την παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για τις 26 Αυγούστου 2015.

Την πρωτοβουλία για την παράταση, πήραν οι εθνικοί οικοδεσπότες και διοργανωτές του διαγωνισμού, οι IndustryDisruptors – GameChangers (ID-GC), στην ιστοσελίδα των οποίων μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή για τον εθνικό διαγωνισμό (http://industrydisruptors.org/)

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι εξασφαλίσθηκε το δικαίωμα σε όλους όσοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό “CreativeBusinessCup” μέχρι τις 15 Αυγούστου, να έχουναυτόματα το δικαίωμα να υποβάλουν την ιδέα τους και στο διαγωνιστικό τμήμα  των InnovationChallenges,  αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες διάκρισης της ιδέας τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα InnovationChallenges απευθύνονται σε startups με καινοτόμες ιδέες στους εξής τομείς:

  • Food Innovation
  • Health
  • Smart Sustainable Living
  • Play & Learn
  • Lifestyle
  • ACE Creative– European ICT creatives

Για περισσότερες πληροφορίες

Έλλη Παπουτσάνη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Βάσω Βασιλοπούλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ: 210 7236217

Πηγή: www.startup.gr