supp brab

Οι 10 φιναλίστ αποκαλύπτουν τάσεις της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

Αθήνα, Ελλάδα: 31 Μαΐου 2017 – Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΕΒΕ) ανακοίνωσε τους 10 φιναλίστ του φετινού Βραβείου για νεοφυείς και αρχικού σταδίου επιχειρήσεις, που διαγωνίζονται για χρηματοδότηση ύψους έως € 1.250.000,  καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης μέσω του δικτύου συνεργατών και υποστηρικτών του θεσμού. Η κριτική επιτροπή του Βραβείου, αποτελούμενη από 10 έμπειρους επιχειρηματίες και στελέχη, αξιολόγησε προσεκτικά κάθε επιχειρηματικό σχέδιο, καταλήγοντας στην επιλογή των 10 φιναλίστ, με βάση τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, τη χρηματοοικονομική σύνεση και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού δραστηριοποιούνται σε έξι διαφορετικούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, η ιατρική τεχνολογία, τα τρόφιμα & ποτά, η μόδα, ο τουρισμός και η τεχνολογία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι ψηφιακές και δημιουργικές υπηρεσίες και υπηρεσίες πληροφόρησης έχουν την ισχυρότερη αντιπροσώπευση στο διαγωνισμό, με τον τουρισμό να έρχεται δεύτερος. Αυτοί οι δύο τομείς αντιπροσωπεύουν το 36% των κατατεθειμένων αιτήσεων  του τρέχοντος έτους.

Στον διαγωνισμό του 2017, περισσότεροι από 4.000 συμμετέχοντες κατέθεσαν 1.250 επιχειρηματικές προτάσεις – μία αύξηση κατά 12% από το 2016, γεγονός που δείχνει ότι η επιχειρηματική σκηνή στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Επιπλέον, η γεωγραφική εξάπλωση των συμμετεχόντων δεν περιορίζεται στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, με σχεδόν το 35% των αιτήσεων να προέρχονται από τη Δυτική Ελλάδα, την Κεντρική Μακεδονία και την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της πενταετούς ιστορίας του, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας έχει λάβει πάνω από 3.850 αιτήσεις από περισσότερα από 10.000 άτομα και ομάδες και έχει ανακοινώσει 50 φιναλίστ και νικητές. Οι 14 προηγούμενοι νικητές δραστηριοποιούνται σε 11 επιχειρηματικούς τομείς και έχουν ήδη δημιουργήσει πολλές εκατοντάδες άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας στην ελληνική οικονομία, συμβάλλοντας ενεργά στο “brain gain” της χώρας. Τα συνολικά κεφάλαια που έχουν προσελκύσει οι νικητές του ΕΒΕ μέχρι σήμερα ανέρχονται σε € 17.420.000. Μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, διαδικτυακών σεμιναρίων και συνεντεύξεων ο αντίκτυπος του ΕΒΕ έχει επεκταθεί σε περισσότερους από 20.000 ανθρώπους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στα επόμενα χρόνια, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσβλέπει στην περαιτέρω  υποστήριξή του προς νεοσύστατες επιχειρήσεις, δημιουργώντας ένα εύφορο περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, σχολίασε: “Ο αυξανόμενος αριθμός επιχειρηματικών σχεδίων που υποβλήθηκαν στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελεί απόδειξη της διαρκούς προσπάθειας των Ελλήνων για τη μεταμόρφωση της Ελληνικής οικονομίας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνο καινοτόμοι, είναι γενναίοι, επιλέγοντας τις πιο δύσκολες διαδρομές σταδιοδρομίας: να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση από την αρχή. Οι 10 φιναλίστ του ΕΒΕ 2017 αποτελούν παραδείγματα έμπνευσης για το πώς πρέπει να σκεφτεί και να λειτουργήσει ένας σύγχρονος επιχειρηματίας. Τους συγχαίρουμε όλους”

Οι φιναλίστ του ΕΒΕ 2017 είναι:

1. 100mentors –  H 100mentors (www.100mentors.com) είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει μαθητές και φοιτητές με επαγγελματίες, πρότυπα στο χώρο εργασίας τους, διεθνώς. Η 100mentors προσφέρει στους μαθητές εξατομικευμένη αλληλεπίδραση συμπεριλαμβάνοντας την επιλογή συγκεκριμένης αγοράς εργασίας, την επιλογή του μέντορα, καθώς και έλεγχο στην ατζέντα της συζήτησης. Σχολεία και πανεπιστήμια χρησιμοποιούν την 100mentors για να ενδυναμώσουν και να συνδέσουν τους σπουδαστές τους, συμβάλλοντας στις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία. Η 100mentors συνδέει 21.000 μαθητές από 270 σχολεία και πανεπιστήμια σε 17 χώρες με 2.500 μέντορες από περισσότερες από 800 εταιρείες από όλο τον κόσμο.  
Αιτούντες: Ελίνα Μπαζίνας, Γιώργος Νικολετάκης, Μιλτιάδης Ζεϊμπέκης.
Δείτε την ομάδα της 100mentors ακολουθώντας αυτό το link.

2. Allcancode – Η Allcancode (https://next.allcancode.com) είναι μία διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλλιεργεί τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις προγραμματισμού μέσω διαδραστικών παιχνιδιών. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες της να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες, ενώ δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν τα δικά τους παιχνίδια ή εφαρμογές. Με την Allcancode, οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει να προγραμματίζει και να αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και να δημιουργήσει λειτουργικές εφαρμογές, χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού.  
Αιτούντες: Κώστας Καρολεμέας, Σπύρος Αλβέρτης, Έρση Σπαθοπούλου, Δημήτρης Καρατζαφέρης, Βαγγέλης Μπαγιαρτάκης.
Δείτε την ομάδα της Allcancode ακολουθώντας αυτό το link.

3. BET Solutions – Η BET Solutions (www.betsolutions.gr) προσφέρει καινοτόμες λύσεις στη φαρμακευτική και ιατρική έρευνα μέσω τεχνολογικών και λογισμικών προϊόντων για τη μη επεμβατική, προκλινική αξιολόγηση νέων φαρμάκων ή βιομορίων. Η τεχνολογία της BET Solutions είναι μοναδική διεθνώς, συνδυάζει μικρές διαστάσεις, υψηλές επιδόσεις και χαμηλό κόστος αγοράς, καθιστώντας την απεικόνιση προσιτή σε κάθε ερευνητή και ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη σύγχρονη ιατρική.
Αιτούντες: Μαρία Γεωργίου, Γιώργος Λούντος, Παναγιώτης Παπαδημητρούλας.
Δείτε την ομάδα της BET Solutions ακολουθώντας αυτό το link.

4. Fresh strips – Η Fresh Strips (www.freshstrips.co) παρέχει λύσεις χαμηλού κόστους στον τομέα της συσκευασίας, οι οποίες πληροφορούν τον καταναλωτή για την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που αγοράζει. Η Fresh Strips είναι προϊόν εκτενούς έρευνας και ανάπτυξης και, πρόκειται για πλαστικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται σε συσκευασίες τροφίμων, τα οποία εμφανίζουν το βαθμό έκθεσης ή μη των προϊόντων σε ακατάλληλη θερμοκρασία. Στην περίπτωση που εκτεθεί ένα προϊόν σε ακατάλληλη θερμοκρασία, το Fresh Strips αλλάζει χρώμα δείχνοντας πως το τρόφιμο δεν είναι πλέον ασφαλές για κατανάλωση. Η Fresh Strips παρέχει διαβεβαίωση στους παραγωγούς, στους εμπόρους και στους καταναλωτές σχετικά με την ασφάλεια των ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων. Η Fresh Strips στηρίζεται από μία σειρά από εταιρίες και οργανισμούς όπως η Merck, η EY και το HighTechXL.
Αιτούντες: Μάριος Χρυσολούρης, Koen Nickmans, Φανή Τσιρώνη, Μαριάννα Γιαννόγλου, Αλέξανδρος Matthiessen, Katie McMullan.
Δείτε την ομάδα της Fresh Strips ακολουθώντας αυτό το link.

5. Kindred Honey Soda – H Kindred Honey Soda είναι ένα φυσικό αναψυκτικό με Ελληνικό μέλι και λεμόνι. H Kindred Honey Soda έχει εμπνευστεί από μία συνταγή με πλούσια κληρονομιά ως γιατροσόφι μεταξύ διαφόρων αρχαίων και σύγχρονων πολιτισμών. Η Kindred έχει επαναπροσδιορίσει τη μοναδική αυτή συνταγή με βάση το μέλι, και την προσφέρει με τη μορφή ενός αναψυκτικού σε ανθρώπους που υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η εταιρεία το περιγράφει ως «τον τέλειο συνδυασμό του σύγχρονου τρόπου ζωής και της παραδοσιακής κληρονομιάς σε ένα αναψυκτικό». 
Αιτούντες: Μάνος Σμυρλάκης, Νικόλας Σμυρλάκης.
Δείτε την ομάδα της Kindred Honey Soda ακολουθώντας αυτό το link.

6. Kooreloo – Η Kooreloo (www.kooreloo.com), είναι μια νέα εταιρία που σχεδιάζει επώνυμες τσάντες και αξεσουάρ και συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με επιλεγμένα στοιχεία της Ελληνικής και Μεσογειακής παράδοσης. Χαρακτηρισμένη από τη χρήση τοπικών υλικών και την παραδοσιακή ύφανση, η Kooreloo έχει δημιουργήσει μία σειρά αντικειμένων και αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα – καθώς και άνδρα – για όλες τις περιστάσεις. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια λειτουργίας, η Kooreloo έχει καταφέρει την εντυπωσιακή ανάπτυξή της διεθνώς, με παρουσία σε περισσότερα από 80 σημεία πώλησης υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο.
Αιτούντες: Λίλα Καραγιάννη, Αλέξης Κρασανάκης.
Δείτε την ομάδα της Kooreloo ακολουθώντας αυτό το link.

7. Tech Τalent – Η Tech Talent (www.socialinnov.gr) είναι μία εκπαιδευτική πλατφόρμα και μία πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, η οποία προσφέρει στους υπεύθυνους προσλήψεων που αναζητούν επαγγελματίες στο χώρο των τεχνολογιών και της πληροφορίας των επικοινωνιών, τη δυνατότητα να αναζητήσουν και να προσλάβουν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Η Tech Talent προσφέρει δωρεάν μία σειρά από τεχνολογικά εκπαιδευτικά προγράμματα, επιτρέποντας στους χρήστες να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό αλλά και σε άλλες τεχνολογικές δεξιότητες. Επιπλέον, προσφέρει μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου αυτοί που αναζητούν εργασία μπορούν να δηλώσουν τις δεξιότητές τους, ώστε οι εταιρείες που βρίσκονται σε αναζήτηση να βρουν το προσωπικό με τις κατάλληλες δεξιότητες. 
Αιτούντες: Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου, Φίλιππος Ζακόπουλος, Γιάννης Σκλάβος, Χρήστος Ανδρεΐκος, Κωνσταντίνος Πολίτης.
Δείτε την ομάδα της Tech Talent ακολουθώντας αυτό το link.

8. Quizdom Education – Με πάνω από 2.000.000 downloads στην Ελλάδα και ένα δημοφιλές τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση, το Quizdom (www.quizdom.com) ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι γνώσεων για κινητά τηλέφωνα και τώρα εξελίσσεται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης. Στο Quizdom Education, οι μαθητές μπορούν να μάθουν και να προετοιμαστούν για διαγωνίσματα και εξετάσεις, παίζοντας ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια γνώσεων απέναντι σε φίλους και συμμαθητές τους. Οι ερωτήσεις βασίζονται σε υλικό από προηγούμενες και τρέχουσες εξετάσεις. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την ψυχαγωγία, η Quizdom Education σκοπεύει να κάνει τη μάθηση διασκέδαση, χρησιμοποιώντας τους παράγοντες επιτυχίας του Quizdom.
Αιτούντες: Χρήστος Τσούνης, Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, Κωνσταντίνος Πλουμιδάκης, Βαλεντίνα Μαρουσοπούλου, Παύλος Ρίζος, Αριστείδης Μοίρας.
Δείτε την ομάδα της Quizdom Education ακολουθώντας αυτό το link.

9. Welcome – Η Welcome (www.welcomepickups.com) επαναπροσδιορίζει τον τρόπο ταξιδιού προσφέροντας μία διαδικτυακή πλατφόρμα για την εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. H Welcome παρέχει στους ταξιδιώτες μία φιλική και ενημερωτική μεταφορά προς και από αεροδρόμια ή λιμάνια, εξοπλίζοντας τους με απαραίτητα προϊόντα για το ταξίδι τους (κάρτες SIM, εισιτήρια μουσείων κλπ.) και τη σύνδεσή τους με επιλεγμένους παρόχους δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Η Welcome συνδέει τους ταξιδιώτες με ένα διαδικτυακό «φίλο» που παρέχει πολύτιμες συμβουλές σε όλη τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Η εφαρμογή είναι ήδη ενεργή σε 9 προορισμούς και το 2017 θα εξυπηρετήσει πάνω από 200,000 ταξιδιώτες.
Αιτούντες: Αλέξανδρος Τρίμης, Σάββας Γεωργίου.
Δείτε την ομάδα της Welcome ακολουθώντας αυτό το link.

10. WOVER – Το WOVER (http://wover.me) είναι μία εφαρμογή για κινητά την οποία έχει δημιουργήσει η εταιρεία Mobiltron, η οποία παρέχει ένα προσωποποιημένο σύστημα ενημέρωσης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.  Με το WOVER ο χρήστης δημιουργεί ένα δίκτυο που τον ενώνει με τους  ανθρώπους και οργανισμούς που επιθυμεί να ανταποκριθούν σε περίπτωση κινδύνου. Η εφαρμογή βασίζεται σε ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI) που αναλύει διαρκώς μια πληθώρα δεδομένων για την ανίχνευση τυχόν ανωμαλιών στην καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη, που θα μπορούσαν να υποδηλώσουν έναν επικείμενο κίνδυνο ή ατύχημα. Το WOVER στοχεύει στην υποστήριξη εκείνων που θέλουν μία δραστήρια, ασφαλή καθημερινότητα, χωρίς άγχος. 
Αιτούντες: Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Δείτε την ομάδα της WOVER ακολουθώντας αυτό το link.

– Τέλος –

Σχετικά με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας:
Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας θεσμοθετήθηκε το 2012 για την ενίσχυση έμπειρων και νέων επιχειρηματιών στην προσπάθεια υλοποίησης νέων επιχειρηματικών ιδεών μέσω της παροχής χρηματοδότησης, υπηρεσιών υποστήριξης αλλά και καθοδήγησης. Το Libra Group έχει δεσμευθεί για χρηματοδότηση  ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ προς το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, το οποίο βοηθάει  επιχειρηματίες στην Ελλάδα να επενδύσουν στον τόπο τους και να ωθήσουν την οικονομική ανάπτυξή του. Υποστηρικτές του θεσμού είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία συμβάλλει στην κατάρτιση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων από το 2014, μέσω του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, και η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Jalouise Pty Ltd. από την Αυστραλία.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές των νικητών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας  είναι οι εταιρίες και οργανισμοί Antidote, Atradius, Δικηγορικό Γραφείο Ι. Βασσαρδάνης & Συνεργάτες, Δικηγορικό Γραφείο Λυκουρέζου, epixeiro.gr, Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., Intracom Telecom, , Kyvernitis Travel, Microsoft, People for Business, Reed Smith, SAP Hellas, SATO, Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, V+O και White Room. 

www.hellenicaward.com


Προηγούμενοι Νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας

Νικητές του 2016:

1. Blueground (www.theblueground.com) – Μία αλυσίδα πλήρως επιπλωμένων και εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων, σπιτιών και βιλών βασιζόμενη στη μετατροπή υπαρχόντων οικιστικών ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας.

2. Bubbllz (www.bubbllz.com) – Mία mobile εφαρμογή που επιβραβεύει τους χρήστες για τα social post τους. Παράλληλα είναι μια web marketing πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα, επιχειρήσεις, brands να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω user-generated content.

3. Raymetrics (www.raymetrics.com) – Μία εταιρεία που στοχεύει στο σχεδιασμό και ανάπτυξη ενός ιδιαίτερα καινοτόμου, νέας γενιάς, τρισδιάστατου σεϊλόμετρου (ceilometer) για τη βιομηχανία της αεροπλοΐας, με στόχο την παροχή σημαντικής πληροφόρησης για αεροδρόμια και μετεωρολογικές υπηρεσίες.

Νικητές του 2015:

4. Yoleni’s (www.yolenis.com) – Ένα ηλεκτρονικό delicatessen το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς καταναλωτές να προμηθευτούν αυθεντικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σύντομα θα αναπτύξει μία αλυσίδα καταστημάτων Ελληνικής γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

5. Smart Guide – Μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή πλοήγησης για άτομα με προβλήματα όρασης. Το καινοτόμο αυτό προϊόν θα παραχθεί από εργαζόμενους με μειωμένη όραση στις εγκαταστάσεις του Φάρου Τυφλών Ελλάδος.

6. Heliix (www.heliixinc.com) – Μια πρωτοποριακή τεχνολογία μετατροπής της θερμικής ενέργειας σε ηλεκτρική. Το Phaethon™ είναι η πρώτη εφαρμογή της τεχνολογίας αυτής, η οποία μπορεί να περιορίσει το ετήσιο οικιακό κόστος κατανάλωσης ρεύματος έως και 30%.

Νικητές του 2014:

7. Anassa Organics (www.anassaorganics.com) –  Μία επιχείρηση που επεξεργάζεται και εμπορεύεται premium τσάι βοτάνων και αφεψήματα, απευθυνόμενη στην ελληνική και διεθνή αγορά.

8. e-satisfaction (www.e-satisfaction.com) – Μία ανεξάρτητη πλατφόρμα που καταγράφει ολόκληρη την εμπειρία διαδικτυακής αγοράς των e-shoppers, από την περιήγηση μέχρι την παραγγελία και την παράδοση – ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αξιολόγησης του ηλεκτρονικού εμπορίου.

9. Open Circle (www.opencircleproject.com) –  Mία διαδικτυακή κοινότητα/ πλατφόρμα, όπου επιχειρηματίες με όραμα παρουσιάζουν τις επιχειρήσεις του, με σκοπό τη δημιουργία συνεργασιών με δυνητικούς επενδυτές μέσω equity crowdfunding.

10. RTsafe (www.rt-safe.com) – Mία εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας η οποία προσφέρει μία επαναστατική προσέγγιση για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της ακτινοθεραπείας για τους καρκινοπαθείς, η οποία ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί την πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών της ακτινοβολίας.

Νικητές του 2013:

11. Stella Mare (www.stellamare.gr) – Μία επιχείρηση επεξεργασίας και φιλετοποίησης θαλασσινών που στοχεύει τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις εξαγωγές.

12. Casa Parlante (www.casaparlante.gr) – Ένα «Ζωντανό Μουσείο» που αναπαριστά την καθημερινότητα μιας οικογένειας ευγενών σε μια ιστορική έπαυλη του 19ου αιώνα στην Κέρκυρα.

13. Different & Different (www.differentanddifferent.gr) –  Μία ακαδημία μαγειρικής τέχνης και καινοτόμος επιχείρηση catering.

14. Rabt (www.rabt.co) –  Μία νεοφυής επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που βοηθά εταιρείας στο χώρο των media να αυξήσουν την διατήρηση επισκεπτών τους, αναλύοντας τις προτιμήσεις τους και προτείνοντας σε πραγματικό χρόνο εξατομικευμένο περιεχόμενο για κάθε χρήστη. 


Σχετικά με το Libra Group:

Ο Όμιλος Libra είναι ένας ιδιόκτητος διεθνής όμιλος επιχειρήσεων, που λειτουργεί 30 θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε 35 χώρες σε έξι ηπείρους. Επικεντρώνεται σε έξι βασικούς τομείς: την αεροπλοΐα, την ενέργεια, τη χρηματοδότηση και τις διαφοροποιημένες επενδύσεις, τη φιλοξενία, τα ακίνητα και τη ναυτιλία. Ο Όμιλος ανήκει εξολοκλήρου στην οικογένεια Λογοθέτη.

www.libra.com

Σχετικά με την Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative):

Αποστολή μας: Η επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας, μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην οικονομική ανάκαμψη. Κινητοποιούμε ανθρώπους με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Είμαστε η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – TΗΙ) – ένα παγκόσμιο κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο website:          http://www.TheHellenicInitiative.org/ ,                                                                        http://onegreece.org
Like us on Facebook: http://www.facebook.com/thehellenicinitiative

Follow us on Twitter: @THI_OneGreece

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Μαρία Γάτσου
V+O Communication
Τηλ: +30 2107249000
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πηγή: Δελτίο Τύπου