supp pr

Από σήμερα και μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 το πρόγραμμα Business Coaching Center που υλοποιεί η PRAKSIS με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Citi Foundation ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Εάν έχετε μία ιδέα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε βιώσιμη επιχείρηση, εάν δυσκολεύεστε με όρους όπως κοστολόγηση ή digital marketing, εάν θέλετε καθοδήγηση για να προχωρήσετε, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο PRAKSIS Business Coaching Center και να βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε.

Γιατί να επιλέξετε το PRAKSIS Business Coaching Center

  • Γιατί θέλετε να είστε σωστά προετοιμασμένοι όταν θα ξεκινήσετε την επιχείρησή σας
  • Γιατί θέλετε να μειώσετε την πιθανότητα λάθους, να μειώσετε το κόστος σε χρόνο και χρήμα.
  • Γιατί δέχεται επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής ιδέας.
  • Γιατί είναι ένα βραβευμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.
  • Γιατί δεν προσφέρει φασόν business plan, αλλά εξατομικευμένη καθοδήγηση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία.
  • Γιατί στην εκπαιδευτική διαδικασία συμμετέχουν διακεκριμένοι φορείς όπως Deloitte, Oriflame, Hellenic American College, ΚΕΜΕΛ, The People’s Trust μεταξύ άλλων.
  • Γιατί εστιάζει στο coaching και στην ενίσχυση των προσωπικών δεξιοτήτων.
  • Γιατί έχει μετρήσιμα αποτελέσματα: Μέσα σε 4 χρόνια λειτουργίας δημιουργήθηκαν 60 επιχειρήσεις και 104 νέες θέσεις εργασίας.
  • Γιατί είναι απολύτως δωρεάν.

Πώς λειτουργεί

Αρχικά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα praksis.gr/bcc και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής. Εάν η ιδέα σας προκριθεί από τη διαδικασία αξιολόγησης και συνεντεύξεων, τότε θα ξεκινήσει για εσάς ένα πολύ ενδιαφέρον και εποικοδομητικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα, που θα διαρκέσει 4 μήνες. Πρώτη στάση είναι το Bootcamp Επιχειρηματικότητας, που θα υλοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου. Ακολουθούν εβδομαδιαίες συναντήσεις με τους επιχειρηματικούς συμβούλους και τους coach του προγράμματος, με τους οποίους θα δουλεύετε στο δικό σας επιχειρηματικό project και με βάση τον στόχο που έχετε συμφωνήσει από κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο praksis.gr/bcc ή καλώντας στο 210 5205200. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις μετά την 9/9/2018 δεν θα γίνονται δεκτές.

Περισσότερες πληροφορίες για την PRAKSIS

Η PRAKSIS είναι ανεξάρτητη ανθρωπιστική Οργάνωση που έχει σαν κύριο στόχο το σχεδιασμό, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης. Κύριος στόχος μας είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους. Σήμερα είναι ενεργά 40 προγράμματα δράσης με πάνω από 1.000 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα και 558.000  ωφελούμενους ετησίως.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας praksis.gr και κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο Instagram

Περισσότερες πληροφορίες για το PRAKSIS Business Coaching Center

Από το 2014, η PRAKSIS έχει αναγνωρίσει πως η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας αποτελεί διέξοδο για πολλούς συνανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κοινωνικό ή οικονομικό αποκλεισμό. Έτσι, δημιουργήθηκε το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας PRAKSIS Business Coaching Center (πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ) ένα βραβευμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση. Το πρόγραμμα αφορά κάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας. Ακολουθεί εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση και εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και στο coaching.  Για ένα διάστημα 4 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι επίδοξοι επιχειρηματίες έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coaches και συμμετέχουν σε σεμινάρια ενίσχυσης επιχειρηματικών δεξιοτήτων που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς όπως η Citi, η Deloitte, η Oriflame, το ΚΕΜΕΛ κ.α. Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα εμπιστεύθηκαν και χρηματοδότησαν διακεκριμένοι φορείς όπως το Citi Foundation, το Ίδρυμα JP Morgan, η Visa και η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής στο praksis.gr/bcc και στη σελίδα μας στο Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία Pathways to Progress του Ιδρύματος Citi

Η πρωτοβουλία  Pathways to Progress του Citi Foundation, μέσω της οποίας χρηματοδοτείται το BCC της PRAKSIS από τον Αύγουστο 2016, αφορά σε  ένα τριετές πρόγραμμα επένδυσης 100 εκατομμυρίων δολαρίων και εθελοντικής προσφοράς 10.000 εργαζομένων της Citi, με στόχο να υποστηρίξει την επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση 500.000 νέων σε όλον τον κόσμο για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας. Πρόκειται για την επέκταση μίας αρχικής προσφοράς 50 εκατομμυρίων δολαρίων που υποστήριξε περισσότερους από 100.000 νέους σε δέκα πόλεις των ΗΠΑ. Η πρωτοβουλία Pathways to Progress στοχεύει στη μείωση της ανεργίας των νέων στις μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο, στη βελτίωση της ποιότητας του εργατικού δυναμικού δημιουργώντας ευκαιρίες για πρώτη εργασία, πρακτική, επαγγελματική κατάρτιση και ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει τα ευρήματα μίας νέας παγκόσμιας έρευνας  που καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο αισιοδοξίας των νέων αλλά και την έλλειψη που υπάρχει σε ευκαιρίες και δεξιότητες. 

http://www.citifoundation.com/citi/foundation/programs/pathways-to-progress.htm

 


Πηγή: Δελτίο Τύπου